12 Şubat 2019 - Salı

#6 Etkili Takım Yönetimi - armut.com, Başak Taşpınar Değim

İstanbul, Sarıyer
#6 Etkili Takım Yönetimi - armut.com, Başak Taşpınar Değim

Etkinlik Detayları

İTÜ Çekirdek yeni döneme Girişimcilik Ekosistemi’nde ihtiyaçları karşılayacak bir seminer dizisi ile başlıyor. Y Combinator ve Stanford University birlikteliğiyle How to Start a Startup adıyla verilen girişimcilik dersinden esinlenerek hazırlanan program 7 başlık altında toplanıyor. Türkiye’de girişimciliğe ilgi duyan herkese, girişimciliğin tüm alanları hakkında bilgi verecek bir kaynak oluşturacak seride, birbirinden iyi konuşmacılar 7 hafta boyunca programa konuk olacaktır.

Bir girişim serüveninde, takımın kurulmasından yatırım süreçlerine kadar girişimcinin ihtiyacı olan tüm konuların işleneceği Girişimin 7 Büyük Semineri'nin sonuncusu olan " Etkili Takım Yönetimi " konusunda armut.com’un CEO’su Başak Taşpınar Değim 12 Mart'ta bizlerle olacaktır. 2011 yılında iki kişinin armut.com girişim fikriyle çıktıkları yol, bugün 192 bini aşkın aktif kullanıcısı, 53 kişilik donanımlı ekibi ve ulaştığı iş hacmi büyüklüğüyle, online hizmet sektöründe ülkemizde açık ara lider konuma gelmiştir. Başak Taşpınar Değim takım büyümesi, insan kaynağı süreci, çalışan motivasyonu ve organizasyon şeması konularında birikimlerini paylaşmak üzere 12 Mart’ta bizlerle olacaktır.

Seminerimiz 12 Mart Salı Günü saat 18:20’de İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası İTÜ Çekirdek Açık Ofisi'nde gerçekleşecektir.

Seminer Dizisi;

#1 Ürün-Pazar Uyumu – Fırat İşbecer/ Commencis, CEO – 29 Ocak

#2 Pazarlama ve Satış – Gaye Ör/ PayU, Pazarlama Müdürü – 7 Şubat

#3 Teknik ve Operasyonel Ölçeklenebilirlik – Barbaros Özbuğutu/ Iyzico, CEO – 12 Şubat

#4 Şirket Kurulumu ve Ortaklık Yapıları- Okan Arıcan/ BTS&Partners Avukat – 19 Şubat

#5 Yatırım Süreçleri- Melih Ödemiş/ yemeksepeti.com, Kurucu Ortak – 26 Şubat

#6 Etkili Takım Yönetimi- Başak Taşpınar Değim / armut.com, CEO – 12 Mart 

#7 Global Pazara Açılmak- Hande Çilingir / Insider, CEO – 19 Mart

Kayıt için; https://itucekirdek.com/etkinlikler/7-etkili-takim-yonetimi/"}" data-sheets-userformat="{"2":14851,"3":{"1":0},"4":[null,2,16777215],"12":0,"14":[null,2,2171169],"15":"Calibri, sans-serif","16":11}">https://itucekirdek.com/etkinlikler/7-etkili-takim-yonetimi/

12 Şubat 2019 Salı 18:20

12 Mart 2019 Salı 20:20


İTÜ Çekirdek, İTÜ Ayazağa Kampüsü, Koru Yolu ARI 3 Binası B204, 34469 Maslak, Sarıyer, İstanbul


Haritada Gör

Etkinlik Organizasyonu

Biletino Logo
İTÜ ÇEKİRDEK

İTÜ ve İTÜ ARI Teknokent tarafından 2012 yılında kurulan İTÜ Çekirdek; bugüne dek 4000+ girişime ve 9500+ girişimciye destek olmuştur. Finansal teknolojilerden, sağlık teknolojilerine, arttırılmış gerçeklik uygulamalarından donanım projelerine kadar birçok farklı alanda projeye destek olan İTÜ Çekirdek 60’ı aşkın paydaşıyla; girişimcileri, şirketleri, melek yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir girişimcilik platformudur. Bugüne kadar İTÜ Çekirdek girişimleri 150 milyon dolar üzerinde yatırım almışlardır ve 9000 kişiden fazla istihdam yaratmışlardır. Toplam ciroları ise 1.4 milyar TL'yi geçmiştir. Belli dönemlerde sürecine dahil ettiği girişimlere ön kuluçka ve hızlandırma programı kapsamında 7 haftalık girişimcilik eğitimi, geniş mentor ağından faydalanma hakkı, açık ofis kullanımı, Fikri Sinai Mülkiyet Hakları desteği, Ar-Ge destek fonu, atölye gibi birçok haktan yararlanma fırsatı sunmaktadır. Dünyadaki lider üniversitelerin girişimcilik kuluçka merkezlerini karşılaştıran ve sıralayan uluslararası UBI Global endeksi tarafından İTÜ Çekirdek, dünyanın ise en iyi kuluçka merkezi seçilmiştir. İTÜ ve İTÜ ARI Teknokent tarafından 2012 yılında kurulan ve İTÜNOVA TTO'nun da gücünü arkasına alan İTÜ Çekirdek; bugüne dek 1010 girişime ve 2790 girişimciye destek olmuştur. Finansal teknolojilerden, sağlık teknolojilerine, arttırılmış gerçeklik uygulamalarından donanım projelerine kadar birçok farklı alanda projeye destek olan İTÜ Çekirdek 40'ı aşkın paydaşıyla; girişimcileri, şirketleri, melek yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir girişimcilik platformudur.